Maldiverna -sand, sand, sand

Sista dagen innan hemresan börjar. Det är skönt med slöa dagar i värmen som styrs av matschemat. Frukosten är en riktig hotellfrukost och lite till. Förstår dock inte hur man kan äta risrätter till frukost. Efter frukostbuffén bestämde jag mig för egen tid och promenad med kameran. Har jag missat något motiv, kanske inte. Det mesta finns nog med  på bild. Söker dock andra vinklar och motiv. Det rör sig i sanden, snabbt och sen stopp. Det är en krabba vit som sanden, svår att se. Den glor på mig jag glor tillbaka, går ner på mage. Den är inte stor några millimeter och står helt stilla. Ställer in kameran klick klick det ser bra ut. Hoppas att bilden är tillräckligt skarp. Krabban ilar vidare. Korallsanden är växelvis mjuk och delvis hård och benvit. Det gör ont att med ovana fotsulor kliva på hela korallbitar. Jag går för det mesta barfota här på ön. Mina flipp flopps låter så jäkligt och jag har fått skavsår mellan tårna. Dom kommer att få stanna kvar när jag åker.

Hittar fler vattenmotiv, sand och vatten, vatten och palmer. Gäster ligger i vattenbrynet, en del letar snäckor andra snorklar. Jag stöter på Emilia och Sandra, lyckas övertyga dom ett par porträttbilder. Härliga leenden, solglasögon och bränna, det blev bra. Min runda slutar på hotellet och baren tillsammans med en kall öl.

0
This entry was posted in Maldives, Sri Lanka.